Origineel, uniek, persoonlijk en duurzaam (kraam-) cadeau.

Gepubliceerd op 15 april 2024 om 06:40

Waarom zijn pittenzakjes het perfecte originele, unieke en duurzame (kraam-) cadeau?

Ben je op zoek naar een duurzaam, origineel en persoonlijk kraamcadeau of cadeau voor een kind? Dan zijn onze sensorische pittenzakjes de ideale keuze!
De pittenzakjes van Pit and Play zijn met de hand gemaakt, gevuld met natuurlijke en zuivere kersenpitten en vrij van giftige stoffen. En helemaal door jou zelf samen te stellen. Een leuk idee om een persoonlijk cadeau te geven!

Duurzaam kraamcadeau

Door het open einde speelkarakter, groeien de pittenzakjes met het kindje mee, vanaf de babyfase tot de leeftijd van 8 jaar. Er kan dus ook nog mee gespeeld worden door eventuele (toekomstige) broertjes of zusjes. Of zelfs de volgende generatie, lekker tijdloos, wij speelden er zelf vroeger ook al mee bij de gymnastiek.


Daarnaast zijn de pittenzakjes vrij van giftige stoffen en chemicaliën en zijn ze gevuld met zuivere kersenpitten. Ze dragen het CE-keurmerk voor veilig speelgoed. Dit alles maakt ze niet alleen een duurzame keuze voor het milieu, maar ook het perfecte kado voor langdurig speelplezier.

Origineel cadeau voor baby, peuter, kleuter en kind

Pittenzakjes zijn originele en unieke cadeaus. Je vindt ze niet zomaar in een winkel. Daarnaast zijn ze helemaal zelf samen te stellen. Hierdoor kan je dus een cadeau geven dat perfect bij het kind, het gezin, de stijl van het geboortekaartje of de kinderkamer past. Extra bijzonder!

Wil je meer weten over onze handgemaakte pittenzakjes? Neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek de vele mogelijkheden zodat jij een bijzonder cadeau kan geven! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.